Zmarta forbrukslån

zmarta-forbrukslan

Har du drømmer som du sliter med å få oppfylt, på grunn av stram økonomi? I så fall kan løsningen være et forbrukslån fra Zmarta, i alle fall er det slik selskapet selv beskriver lånet sitt. Her kan du søke om å låne mellom så lite som 1000 kroner til hele 500 000 kroner, og få tilbud fra flere norske banker. Zmarta er nemlig ikke en bank i seg selv, men en finansagent som tilbyr forbrukslån gjennom samarbeid med store, norske banker.

Betingelser og vilkår for lånet

Ettersom søknaden din blir vurdert av inntil 10 ulike banker, så vil betingelsene og vilkårene naturligvis variere avhengig av både bankens tilbud og din personlige økonomi. Som med andre finansagenter er det derfor vanskelig å beskrive betingelsene konkret, men vi kan si at gjennomsnittlig effektiv rente ligger i snitt på 16,60 prosent for forbrukslån søkt om gjennom Zmarta. Dette inkluderer eventuelle gebyrer på lånet (etableringsgebyr, termingebyr etc.) og prosenten gjenspeiler altså den totale årlige kostnaden du har ved lånet.

Utover dette kan vi nevne at nedbetalingstiden er fleksibel, med inntil 15 år på de fleste tilbudene. Her er det også muligheter for avdragsfrihet i perioder, og man kan naturligvis innfri lånet når som helst. Banker som Zmarta samarbeider med om å tilby forbrukslån er blant annet DNB, Santander, Svea Finans, yA Bank, Ikano Bank, Bank Norwegian m.fl.

Fordeler med forbrukslånet

Det er en åpenbar fordel med å søke forbrukslån fra Zmarta, og det er at nettopp såpass mange banker vurderer søknaden din. På denne måten er du nærmest garantert markedets billigste lån – og samtidig øker du også sjansene dine for å få innvilget søknaden. Et par ekstra tips her er å øke nedbetalingstiden eller søke sammen med noen dersom du er usikker på sjansene for å få innvilget søknaden. Utover dette så behøver du heller ikke stille med sikkerhet for lånet, og det er helt uforpliktende å søke om Zmarta forbrukslån.

Søke om lån

Zmarta forbrukslån søker du om gjennom nettsidene til selskapet. Da vil søknaden din automatisk bli videresendt til de samarbeidende bankene, og du vil innen kort tid få svar fra de mest aktuelle bankene (de som gir deg det beste tilbudet). Men før du søker bør du sjekke at du oppfyller grønnkravene til Zmarta. Det innebærer blant annet en aldersgrense på 18 år, at du har en årlig inntekt på minst 120 000 kroner før skatt, og at du ikke har noen betalingsanmerkning(er) registrert på deg. I tillegg må du ha betalt skatt til Norge i minst tre år dersom du ikke er norsk statsborger.